Urban Address. Adresă urbană pentru oameni cu nevoi urbane

Urban Address este locul ideal pentru cei care își doresc acces rapid și facil la mijloacele de transport în comun, la zonele comerciale și punctele cheie ale orașului.

Urban Address Obor

Situat pe liniștita stradă Ion Heliade Rădulescu, la numărul 12-14, Urban Address Obor este un imobil de locuințe extrem de atractiv prin poziția excelentă pe care o are. Se află la doar 10 minute de mers cu mașina de kilometrul 0 al Capitalei României și la un sfert de oră distanță de Piața Victoriei.  Mult mai aproape se află stația de metrou Obor (la 700 m distanță), care leagă zona de tot restul orașului. La 2 minute de mers pe jos se află Parcul Obor, precum și Piața Obor, cea mai diversificată piață de legume, fructe, lactate, produse din carne și pește din București. Cei care vor să facă shopping în mall pot merge în Veranda Mall, complexul comercial aflat în vecinătate. În plus, pe strada Ion Heliade Rădulescu se află o grădiniță, iar în apropiere există o școală.

Cele 93 de apartamente și garsoniere, cu suprafețe care pornesc de la 30 mp, distribuite pe 9 etaje D, sunt orientate în așa fel încât locatarii să se bucure de lumina naturală a soarelui întreaga zi. Pe ultimele două niveluri sunt amenajate zece apartamente duplex, ai căror proprietari au acces pe terasa imobilului direct din living, unde își pot amenaja un spațiu de relaxare.

Din punct de vedere architectural, proiectul se remarcă prin compartimentarea bine gândită a spațiului. Unul dintre aspectele importante este legat de numărul băilor, care este direct proporțional cu cel al camerelor: apartamentele de două camere au două băi, iar cele de trei camere au trei băi. Fiecare dormitor este prevăzut cu propria baie și, în plus, există un grup sanitar pentru oaspeți. În felul acesta, sunt delimitate zona de zi de cea de noapte.

Imobilul este construit din cărămidă și are cadre de beton, iar finisajele sunt premium, incluzând geamuri Tripan, parchet laminat de 12mm, băi echipate cu obiecte sanitare Roca, lifturi Schindler, centrale termice Wiesmann, uși Pinum.

În cele două subsoluri este amenajată o parcare generoasă.

Parterul imobilului se pliază excelent pentru un spațiu de birouri.

proiect rezidențial nou din strada Ion Heliade Rădulescu nr. 12-14

1 bloc de 9 etaje cu 93 unitati locative, parcare subterana, finisaje de lux, paza 24/24

Biroul de vanzari va asteapta oricand pentru a va ajuta sa  luati cea mai buna decizie.