Urban Address. Adresă urbană pentru oameni cu nevoi urbane

Urban Address este locul ideal pentru cei care își doresc acces rapid și facil la mijloacele de transport în comun, la zonele comerciale și punctele cheie ale orașului.

Urban Address 13 septembrie

Cum ar fi să te trezești dimineața și să admiri de pe fereastră a doua cea mai mare clădire din lume ori cea mai grandioasă catedrală ortodoxă din Europa de Est?

Proiectul rezidențial Urban Address 179-181 îți oferă această oportunitate unică. Cu acces din Calea 13 Septembrie, complexul este integrat armonios în peisajul urban din această o zonă semi-centrală prin fațada modernă și liniile echilibrate.

Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Catedrala Mântuirii Neamului și de Palatul Parlamentului, Urban Adress 179-181 se află aproape de inima Bucureștiului. Poziția excelentă reprezintă unul dintre marile avantaje pentru locuitorii complexului, care sunt aproape de centrele comerciale Liberty Center și AFI Cotroceni și în 25 de minute se pot plimba pe oricare dintre străzile Centrului Vechi al Capitalei. De asemenea, familiile cu copii, pasionații de jogging în mijlocul naturii ori iubitorii de câini au acces în Parcul Izvor la doar 20 de minute de mers pe jos.

Pe lângă poziția excelentă, Urban Address 179-181 redefinește conceptul de “acasă” prin mixul de confort și dotări de ultimă generație. Însumează 58 de apartamente cu o suprafață cuprinsă între 52 și 150 mp, distribuite pe 9 etaje. Etajele 8 și 9 sunt proiectate ca duplexuri, iar proprietarii fiecărui apartament de acest tip vor avea propriul spațiu pe terasa de pe bloc, cu acces direct din living, unde vor putea amenaja o barbecue area, un loc de joacă, o masă de biliard sau de ping-pong; cu alte cuvinte, vor putea transforma acest spațiu într-un loc de relaxare.

Imobilul este construit din cărămidă și are cadre de beton, iar finisajele sunt premium: geamuri Tripan, parchet laminat, băi echipate cu obiecte sanitare Roca, lifturi Schindler, centrale termice Immergas, uși Pinum.

Deși complexul rezidențial are parcări subterane în cele două subsoluri încăpătoare, cei care vor să-și lase mașinile acasă au alternativa metroului, întrucât stația Izvor se află la doar câteva minute distanță. La parter, imobilul găzduiește un spațiu comercial, iar în imediata vecinătate se află o școală, aspect esențial pentru familiile cu copii.

1 bloc de 9 etaje cu 93 unitati locative, parcare subterana, finisaje de lux, paza 24/24

Biroul de vanzari va asteapta oricand pentru a va ajuta sa  luati cea mai buna decizie.